Class Schedule

 

   

 

  2014 Schedule    
       
Day Class Time Notes
       
Monday (45min) Full Throttle 5:30p - 6:15p   
Monday (1hr) Extreme Outdoor Fitness 6:30p - 7:30p Bring gloves
Monday (45min) Full Throttle 7:30p - 8:15p  
Tuesday (1hr) Extreme Outdoor Fitness 6:30a - 7:30a Bring gloves
Tuesday (45min) Rapid Fire 5:30p - 6:15p  
Tuesday (45min) Rapid Fire 6:30p - 7:15p  
Tuesday (45min) Rapid Fire 7:30p - 8:15p  
Wednesday (45min) Boxing 5:30p - 6:15p  
Wednesday (1hr) Extreme Outdoor Fitness  6:30p - 7:30p Bring gloves
Wednesday (45min) Boxing 7:30p -8:15p  
​Thursday (45min) Full Throttle 5:30p - 6:15p  
​Thursday (45min) Full Throttle ​6:30p - 7:15p  
​Thursday (45min) Full Throttle ​7:30p - 8:15p  
Friday (1hr) Extreme Outdoor Fitness 6:30a - 7:30a Bring gloves
Friday (45min) Boxing 6:30p - 7:15p  
Saturday (1hr) Extreme Outdoor Fitness 9:00a - 10:00a Bring gloves
Saturday (45min) Rapid Fire 10:15a - 11:00a Bring gloves